maanantai 27. joulukuuta 2010

Jouluna

Jouluna teimme perinteisen kierroksen kolmeen eri osoitteeseen vanhempiemme luokse. Söimme vahvasti ja lepuutimme läheistemme seurassa. Koko perheemme oli hiukan flunssaisia ja väsyneitä, mutta mukavaa oli silti.

Anopilla pääsin saunaan ylhäisessä yksinäisyydessäni. Tai no, olihan minulla seuranani saunapupu joka vahti avaimia.Lahjamäärät olivat onneksi tänä vuonna maltilliset. Sain muunmuassa uuden valovoimaisemman objektiivin kameraani. Luvassa siis vähemmän pimeitä kuvia. Kuvasin muuten 334 kuvaa pyhien aikana, ei huonosti.

Äidilleni pukki toi puhtaamman ruuan puolesta puhuvan kirjan ja tehosekoittimen jolla valmistimme heti kirpakkaa mustaherukkasmoothieta. Harakanpoika saa varmaan hyviä mummin tekemiä soseita kunhan tuosta vielä hiukan kasvaa. Veljeni pakettiin käärin maca-jauhetta, pähkinöitä ja luomusuklaata.


Poika pääsi joulupukin syliin ja tutki paketteja uteliaana, vaikkei joulusta niin paljon vielä ymmärtänytkään. Joulun isoimmat paketit olivat hänelle, niistä paljastui muunmuassa huuto.netistä bongattu sitteri ja ikioma sininen pulkka.Kotona avasimme vielä muutaman lahjan ystäviltämme, lähinnä pikkuiselle. Hän sai uusia ystäviä, muunmuassa hienon bambukankaisen pehmomuumin ja tanskalaisen Sebran käsin virkatun nallen, jonka ristimme heti Siniksi. Sini on tehty Tanskassa, mikä sai minut kiinnostumaan tästä lasten sisustusjuttuja valmistavasta yrityksestä. Ei ihan luomua, mutta paljon hyvää näen näissä laadukkaan oloisissa tuotteissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti