tiistai 21. joulukuuta 2010

Mamman lempipaita

Raskaana ollessani haaveilin vanhoihin vaatteisiini palaamisesta, kunnes hoksasin että seuraavien kuukausien ajan onkin ratkaistava uusi haaste pukeutumisessa: pienen poikani ruokkiminen kätevästi. Eli edelleen äidin rooli määrää paljolti mitä aamulla vedän päälleni.

Olen löytänyt vasta vähän kivoja ja toimivia imetyspaitoja, mutta tähän Bebesistä ostettuun ekomerkki Boobin tunikaan tykästyin niin paljon että tilasin juuri toisen samanlaisen Vekaravintistä. (Näemmä myös toinen kyseistä merkkiä myyvä verkkokauppa, Nettiemo myy sitä). Pusero on ihanaa ohutta trikoota, ja se istuu kauniisti kurvikkaallekin. Helman voi pukea löysästi kuten kuvassa tai vetää suoraksi takapuolta lämmittämään. Luukku on huomaamaton, toisin kuin useimmissa imetysvaatteissa, ja kiristysnaru on soma yksityiskohta. Tykkään myös kauluksesta ja pilkkukuosista tosi paljon. Vaate on helppo ujuttaa vintage-henkiseen garderoobiini ja yhdistää vaikka rusettiin tukassa. Materiaali on mikromodaalia, joka siis on muuntokuitu.



Huomasin että puseron pesulapussa on ohjeita vaatteiden ekologiseen huoltoon sekä kehotus lahjoittaa vaate eteenpäin kun en itse sitä enää tarvitse. Suorastaan sööttiä!

Tässä vaatteessa olen nyt sitten asunut kuluneet pari viikkoa pääasiallisesti.

KUVA: Boob

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti