sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta 2011!

Juhlimme vuoden vaihtumista ihanien ystäviemme seurassa meillä kotona. Paikalla oli illan aikana kymmenen aikuista, kaksi nelivuotiasta ja kolme vauvaa. Mukaan saatiin vahvistukseksi yllätysvieraita kun yhdistimme naapurien kanssa juhlat toviksi. Vilskettä siis riitti. Herkuttelimme meksikolaisella ruualla, leikimme ja saunoimme. Lapset nukahtivat ennen keskiyötä, ja me leidit saimme kilistellä kuohuviiniä höyryävien pyyhkeisiin pukeutuneiden siippojemme kanssa, hih!

Löysin Santa Marian luomutortillat ja lisukkeet. Sisään hiukan jääsalaattia, juustoraastetta ja tulista täytettä luomujauhelihalla tai kasvisversiona. Höysteeksi yrttioliiveja Hakaniemen hallista. Eipä hassumpaa!

TULINEN TORTILLATÄYTE (6:lle)
(400 g luomujauhelihaa)
1 kesäkurpitsa
2 purkkia luomukikherneitä
800 g luomutomaattimurskaa
tuoretta chiliä
mustapippuria
1 limetin mehu
soijakastiketta

Meidän muutamien juhliin kuuluvat aina oleellisesti neulomukset. Tässä syntyy ihanan näköinen vauvan nuttu viileän ruskeista kirpparilangoista, itselläni on työn alla luomuvillaiset pitkät housut Harakanpojalle.


Pojalla oli asianmukaisesti joulupukin tuoma Kiss-bilepaita päällä, sen on saumurilla tuo ihana ystävämme tuunannut kirpparilöydöstään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti