maanantai 17. tammikuuta 2011

Varo Ticket to Heavenia!Haluan varoittaa yhdestä asiasta johon törmäsin ostettuani tällaisen Ticket to Heavenin untuvaisen makuupussin. Pussin yläosasta saa hupun, mutta tässä piilee vaara.

Poikani on vallan viuhtovaisessa neljän kuukauden iässä. Eräänä aamuna yökylässä herätessäni löysin hänet kietoutuneena käsistään aivan solmuun kahteen noin 30 cm pitkään kiristysnaruun jotka roikkuivat suoraan hänen päänsä yläpuolella makuupussin hupussa. Kyseisten narujen päät näkyvät kuvassa liilan pussin yläreunassa. Näin huppu avonaisena ne ovat tietysti nätisti piilossa. Siis aivan käsittämätöntä että tällaista tuotetta saa myydä! Hirttäytymisvaara on ilmeinen, ja arvatkaa mikä oli maahantuojan kyllästynyt vastaus puheluuni: "No, onhan sakset keksitty jos narut häiritsevät". Voi hyvät hyssykät sentään!

No, koska huppua ei voi käyttää jos narut katkaisee, päädyin solmimaan ne palmikolle. Pussi on muuten laadukas, mutta tästä tapauksesta jäi kyllä aika paha maku suuhun, ja koska maahantuojaa Feiotexia ei tuntunut kiinnostavan ja minut leimattiin hysteerikoksi, otan yhteyttä valmistajaan ja toivon että he muuttavat hupun rakennetta ennenkuin jonkun pieni kuristuu.

Näemmä Ticket to Heavenin tuotteissa on ollut muitakin ongelmia, tämä linkki löytyi heidän sivuiltaan... Toivottavasti nimi ei ole enne.

Huvittavaa että äitiyspakkauksen vauvahaalarin punteissa olevat aika viattomat lyhyet narut on katsottu niin vaarallisiksi että niistä tuli jälkikäteen kirje kotiin, mutta vastasyntyneen kaulan vieressä saa roikottaa pitkiä nyörejä aivan vapaasti...

1 kommentti:

 1. Tukesin sivuilta:

  Jos hankkimassasi tuotteessa tai palvelussa on ominaisuus, joka aiheutti vaara- tai "läheltä piti" -tilanteen, tai epäilet, että jokin tuote tai palvelu voi aiheuttaa vaaraa terveydelle tai omaisuudelle

  lopeta tuotteen käyttö ja poista se muidenkin ulottuvilta
  ilmoita asiasta myyjälle
  ota yhteys oman kuntasi terveystarkastajaan (kysy kunnan vaihteesta tarkemmat yhteystiedot) tai ilmoita Tukesiin

  VastaaPoista