keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Syyskamppeita

Haalarikauppa käy kuumana juuri nyt, joten pitäähän minunkin vähän vaahdota haalariasiaa.

Tein Huuto.netistä täysosuman, kun löysin tämän Ticket to Heavenin vanhemman mallisen Baggie Detachable -haalarin. En yhtään ihmettele miksi Ticket on lopettanut sen valmistamisen, se nimittäin on irrotettavan fleece-vuorinsa ansiosta SEKÄ huippuhyvä välikausipuku että myöhemmin lämmin toppapuku. Uudemmissa malleissa vuori on kiinteä, kas kummaa, ja hinta sama... Merkin vaatteet ovat niin väljiä että tämä menee taatusti vielä keväälläkin, ja hyvälaatuinen kierrätysvaate on hihansuiden pientä tummentumaa lukuunottamatta kuin uusi. Puku ehti olla tunnin myynnissä kun painoin Osta heti -nappia, hinta oli sen verran kohdillaan. Kerrankin olin nopea! Harakanpojalla ei ole ollut juuri mitään näin kirkkaan väristä, ja alunperin haaveilinkin coffee sävystä, mutta nyt olen ihastunut tähän vihreään. Minun pieni kuusenkerkkäni! <3 Rouheisiin vetskareihin passaavat mustat ja tummanharmaat asusteet.

Kääntöpipon poika sai ystävältämme synttärilahjaksi, on ihan itse ommeltu. Ja maailman parhaat lenkkarit on myös bongattu Huutiksesta, Kavat-merkkiset nahkakengät menevät vielä hetken ennenkuin siirrytään lämpimämpiin popoihin. Näillä näyttäisi olevan helppo harjoitella kävelyä, ja pukeminenkin sujuu näpsäkästi eivätkä kengät irtoile vauhdissa. Kärki on kumivahvikkeinen.Isillä on tässä yksi monista 70-luvun nahkatakeistaan. Pojat bongailevat helikopteria taivaalta. Taisi olla Medihelin kopteri kun oli punainen. Poika osaa matkia lentokoneen ja ambulanssin ääntä, ja kaikki koneet kiinnostavat.

LÖYDÖT
Haalari Ticket to Heaven / second hand, Huuto.net
Kengät Kavat / second hand, Huuto.net


Ps: Pienenä vihjeenä niille jotka metsästävät tätä haalarimallia: samalla myyjällä on nyt se kahvinruskea haalari myynnissä koossa 80, vastaa kokoa 86 ;)

Ensi talvena ehkä kokeilen Molo Kidsin haalaria, ne ovat vähän kapeampia...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti