torstai 9. huhtikuuta 2015

Papun Drop2 ja kesä saa tulla!

Papu ja Telttaretki -malliston Drop 2 julkaistaan perjantaina 10.4. Nyt on kesä toden teolla Harakanpesä Shopissa! Tänään hypistelin vaatteita puodilla ja ihastelin jälleen Papun materiaaleja, ovat ne vaan niin ihania ja kestäviä. Meillä on pesty esimerkiksi Papun mustaa trikoota ja collegea kymmeniä kertoja, ei haalistu, ei nukkaannu, pysyy pehmeänä ja joustavana kuukaudesta toiseen. Mallit on myös tehty todella pitkäikäisiksi: Harakanpoika pitää yksiä baggyja ainakin vuoden jos ei kaksikin, ja yhä ne ovat hyvässä kunnossa eteenpäin myytäväksi. Se jos mikä on ekologista. Bodyissa on jatkopalat, vaatteiden hihat ja puntit voi kääntää, mekot ovat kivan väljiä, haalarit ja hupparit istuvan kapeita ja pitkiä. Meillä käytetään täyttä päätä viime kesän toppeja ja housuja edelleen. Kaikki kankaat ovat Ökotex-sertifioitua luomupuuvillaa.

Olen odottanut Harakanpojalle kivoja shortseja, ja nyt niitä sitten saadaan. Retki-collegeshortsit ja tutusta ihanasta raitakankaasta valmistetut capribaggyt ovat tämän malliston must have -tuotteet kesäksi. Baggyissä on hauska taskumainen printti pepussa.


Malliston oma lempparini on ehdottomasti Kenno-hame, jossa on niin metka leikkaus että melkein kiljuin riemusta kun kuulin että näitä saadaan toukokuussa myös naisille!

Lätäkkö-toppia tulee useassa värissä. Nyt 10.4. saatiin harmaat mustalla printillä sekä naisille että lapsille, parin viikon sisällä saapuvat keltaiset ja lohenpunaiset lätäköt Harakanpesä Shopiin. Lätäkössä on ehkä hitusen naftimpi mitoitus kuin viime vuoden topissa, tai ainakin se joustaa hiukan vähemmän.Sumusade-mekon takaa pidempi helma, musta vähäeleinen printti ja musta toinen tasku tekevät siitä tyylikkään mukaavuusihanuuden.Iloinen yllätys oli väljä Leuku-paita, joka on unisex malli ja sopii siis myös miehille. Printti jatkuu hauskasti selän puolelle.


KUVAT Papu

1 kommentti: