torstai 23. huhtikuuta 2015

Hello, yellow!

Papu ja telttaretki -malliston Retki-shortsit ovat aivan ihanat ja superpehmoiset, ja shortsithan voi reippaasti yhdistää kevätviileillä vaikka saman malliston hurmaaviin Teltta-leggareihin. Kaveriksi nappasin kirpputorilta ostamani Mini Rodinin viime kesän topin. Hitusen eri keltainen, mutta ei haittaa kun välissä on mustaa. Papun sitruunassa on pieni twisti okraan, se on siis hiukan mausteinen sävy.


Papun mitoitus on uusissa housuissa mielestäni leggareita lukuunottamatta selvästi reilumpi kuin aiemmin. Olemme metrisellä käyttäneet täyttä päätä kokoa 110/116 jo pitkään, mutta nyt tuntuu näissä shortseissa, vinoraitacapreissa ja uusissa polvipaikkabaggyissä olevan runsaasti kasvunvaraa. Toivottavasti tämä 4,5 vee tirriäinen ottaa kasvupyrähdyksen, niin ei kesällä housut putoa päältä leikin tiimellyksessä, hih. Leggarit puolestaan ovat hyvinkin napakat ja sama koko on oikein hyvä, pituutta riittää vielä kauan, mutta ei lökötä liikaa.

Leikittiin eilisen postauksen aurinkokennoleluilla vähän lisää. Jeeee! Sssssuuuuihhh!Käytiin myös lapsimessuilla, ja ihastuin taas Mainion ekologisiin ja superlaadukkaisiin juttuihin. Oikeastaan ainoa hankinta lapselle messuilta olikin Mainion ihana graafisen tyylikäs huppari. Väriä koipiin ja menoksi! Huppari on myös 110/116 koska ajattelin mitoituksessa jo syksyä, mutta koska malli on slimmi, menee ihan ookoo jo nyt, ja on ollutkin ollut käytössä heti.


Kevätvillityksen ja tulevan vapun kunniaksi seuraa tämän blogin lukijoille pieni alekoodi ensi sunnuntaihin 26.4. asti:
Kaikki keltaiset tuotteet -15 % koodilla KELTAINEN HARAKKA

Mukana myös Vieton ihana huivi!  Käsin neulottu, made in Helsinki.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti