perjantai 3. huhtikuuta 2015

Ihanaa ekokosmetiikkaa Ihanasta kaupasta

En useinkaan ehdi ostoksille, vaikka haluaisin tukea kivijalkakauppoja - koska minulla on itselläni sellainen. Niinpä teen ostokset suurelta osin nettikaupoista. Pyrin kuitenkin pitäytymään kotimaisissa verkkopuodeissa, sillä tavalla euroni kilahtavat kollegan pussiin täällä lähellä, ja saan tarvittaessa verkon kautta asiantuntevaa palvelua.

Olen pitkään käyttänyt lähinnä luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita niin itselle kuin lapselle. Madára on yksi lempisarjoistani, ja luotto-ostospaikkani on ihanan Nitan sotkamolainen putiikki Ihana Shop, joka on myös kivijalkaliike jonne itselläni on ikävä kyllä pitkä matka. Omistaja tuntee asiansa: jos minulla on mitä tahansa kysyttävää hyvinvoinnista, terveellisestä ruuasta tai ekologisesta kauneudenhoidosta niin lähetän viestiä, enkä kertaakaan ole pettynyt tuotteisiin joita minulle on suositeltu. Viimeksi murehdin sameaa ja elotonta rutikuivaa ihoani joka on tyyppiä ohut ja pintakuiva mutta paikoitellen sekaiho. Tällaisen patteriston avulla olenkin saanut elvytettyä uutta hehkua kasvoilleni:

HARAKAN MÁDARA-IHONHOITO
Puhdistus Mádaran Purifying foamilla. Pehmeä vaahto tuntuu syväpuhdistavalta mutta ei jätä iholle kireää tunnetta, tuoksu on sarjalle tyypillisen kevyt ja mieleen tulevat pellonpientareen villiyrtit.

Kuorin 1-2 kertaa viikossa Brightening AHA peel maskilla joka on tehokas entsymaattinen kuorinta. Siinä ei ole kuorivia rakeita, mutta se poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon. Alkuun saa varautua jopa pieneen nipistelyyn iholla. Jos oikein kaipaan kasvojen T-alueen epäpuhtauksille taltutusta, laitan joskus Ultra purifying mud maskin, mutta se on usein käytettynä minulle turhankin kuivattava.

Uskon öljyjen tehoon enemmän kuin voiteisiin, sillä öljyissä ei ole mitään ylimääräistä, ne vain imeytyvät ihoon pehmentämään ja kosteuttamaan muodostamatta kalvoja ihon pinnalle. Käytän öljyjä ihon hoitoon niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Rakastan tätä kevyesti sitrukselta tuoksuvaa Superseed Radiant Energy -öljyä, jota sivelen surutta myös lapsen karheille poskille. Harakanpoika on nimennyt sen "keijukaisöljyksi" ja nuuhkii joka kerta ihanaa tuoksua. Ostin tätä myös tuoksuyliherkälle äidilleni joululahjaksi. Pakkauksessa pipetteineen on jotain erityistä luksuksenkin tuntua.Öljyn päälle saatan laittaa vielä yöksi ensimmäisen kuvan Regenerating Night creamia ja silmien ympärille Eye contour creamia, mutta pelkällä öljylläkin pärjään pitkälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti