lauantai 3. toukokuuta 2014

Viettoa kutsuilla

Työpäivä jatkui tänään mukavissa merkeissä, kun pääsin esittelemään Vietto-vaatteita ihanan Jennin kotiin. Lapsille otin mukaan rekkiin Papua. Emäntä oli fiksuna käynyt tilaamassa liikkeessäni etukäteen oman mekkonsa pienin kaavamuutoksin varustettuna, ja Vieton Minna toimitti mekon minulle pikavauhtia joten sain sen jo kutsuille mukaan alle viikossa (!). Lupauksemme on että kahdessa viikossa tilauksesta vaate pystytään valmistamaan ja toimittamaan, mutta tämä kävikin tällä kertaa sukkelasti.
Vieraita oli kaksi kappaletta, ja sehän riittää aivan hyvin mukavien kutsujen pitämiseen. Pöytä oli koreana ja vieraat ja emäntä sovittelivat vaatteita ja tekivät hyviä kysymyksiä. Kertoilin Vieton tuotannosta, eettisistä periaatteista ja materiaaleista, innovatiivisesta suunnittelusta sekä siitä kuinka kotimyynti puotini kautta toimii. Erityisesti nepparivaatteiden kanssa innostuttiin kieputtelemaan oikein kunnolla, ne kun ovat niin moneen muuntuvia. "Tässähän on monta vaatetta samassa!" totesi emäntä, ja ihasteli samaan hengenvetoon bambun miellyttävää tuntua päällä. Juhlamekko ja arkimekko siis yhdellä iskulla.

Emännälle tuli sitten lyhythihainen vinoleikkausmekko hieman normaalikaavaa pidemmällä helmalla, ja vieraille lähti tilaukseen musta nepparimekko sekä Papun keltaiset polvipaikkaleggingsit.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti