maanantai 26. toukokuuta 2014

Pallokala Poks

Nyt tulee kirpparivinkkiä. Helsingin Pikku Huopalahdessa on muuan suosikkikirppikseni, josta teen säännöllisesti löytöjä Harakanpojalle: Pallokala Poks Tilkantorilla on ihana paikka jos etsii laatuvaatetta ipanoille poistohinnoin. Oman puotini poistoerätkin ovat välillä olleet -50 % hinnoin tarjolla. Pallokalassa on nytkin esim. hajakokoja uusia ihanuuksia Kahden kuninkaan popup shopissa.

Bongasin kirppisrekeiltä myös mm. käytettyjä Mini Rodinin, Gugguun ja Molo Kidsin aarteita. Hintataso on sama kuin second hand puodeissa tai merkkien FB-kirppareilla, eli merkkivaatetta tuskin löytää muutamalla eurolla, mutta eipä tarvitse kaivella kökön seasta konvehtia.

Itse löysin tänään jo pitkään etsimäni Beau Lovesin viime kesäiset sitruunankeltaiset pussihousut uusina juuri oikeassa koossa, sekä ihanan Mini Rodinin shortsihaalarin, voi onnea!

Pallokalassa on kiva pieni leikki- ja kahvittelunurkkaus ja ihana omistajatar pitää paikat järjestyksessä. Säännöllisin väliajoin pidetään mutsiviikkoja, jolloin äiditkin voivat tehdä löytöjä omaan garderoobiinsa. Käykääs katsastamassa!


Mitä siellä näkyy... Rodinia, Móita, PoPia, Albaa ja Gugguuta nyt ainakin...Arvatkaa syyhyttikö sormet Picon kohdalla aika pahasti... Sinne se jäi ainakin vielä kun en pystynyt perustelemaan itselleni enempää syystakkeja, nyyyh...


Rinsessaosasto...Molo Kidsin raitamekon olisin heti ottanut jos olisi tyttö kotona...Ne ihanat housut pääsivät heti päiväkodin kevätjuhliin, ja sen jälkeen pyöräretkelle. Lapsi totesi itse että "Nää on niin kivat että meinaan kokoajan maistaa kun ne näyttää ihan karkeilta." Ekaa kertaa päällä myös Gugguun musta hihaton, ja on minusta ihanan istuva. Koko on 110 cm ja poika 95 cm.
3 kommenttia:

 1. Juuri kun laitoin tämän, oli Pallokalan FB-sivuilla surullinen päivitys: Puoti on menossa nurin, mikä olisi iso tappio meille himokirppistelijöille, VOI EI!!! Jakakaas tätä postausta jos haluatte auttaa meitä pieniä yrittäjiä pitämään aarreaittamme teille tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran olen käynyt Pallokalassa ja vaikutti tosi kivalta kirpparilta. Voi kurja jos nurin menossa! Nostan hattua teille pienyrittäjille ja kivijalkaputiikkien ylläpitäjille, kovaa työtä täytyy varmasti tehdä jotta homma kannattaa.

   Poista
 2. Sitten on myös laatu kaupat Lafkan Kauniaisissa ja Kruunukirppu Mariankadulla Kruununhaassa. Sinne voi viedä myyntitilille ja samalla tehdä löytöjä. Lisäksi Akselin kirpputori Mankkaalla pursuaa vähintäänkin yhtä hyviä löytöjä !

  VastaaPoista