sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Papuset ja kesän riemu

Tämä on ollut jännittävä viikko. Kotimainen luomumerkki Papu julkaisi eilen odotetun uuden mallistonsa Papu ja Metsänpoika. Tällä kertaa mallistossa oli myös pieni erä aikuisille, ja sekös aiheutti jo etukäteen kuhinaa. Itse arastelin ottaa isoa määrää aikuistenvaatteita myyntiin joten annoin viime viikonlopuksi ennakkovarausmahdollisuuden osviittaa antamaan. Ja kylläpähän Paput kiinnostivat! Harmi että suosio ylitti valmistajankin odotukset ja tavaraa ei riittänyt kaikille, mutta onneksi viimeistään syksyllä tehdään taas lisää Papua aikuisille.

Ja ne lastenvaatteet... oih ja voih miten ihania! Ne olivat VIELÄ ihanampia kun paketti saapui perjantaina ja pääsin vihdoin hypistelemään niitä puodilla. Miten pehmeitä! Mitkä materiaalit! Mallisto on yllättävän mustavalkoinen, mutta sehän ei tätä mustiaista ainakaan haittaa, vinoraidat ovat upeita, samoin tarkkaan harkittu koralliin vivahtava punainen tehosteväri ja pehmeä mutta voimakas sininen. Uudet Paput julkaistiin tänään.

Papu ja Metsänpoika -kuosillisia vaatteita saamme sitten reilun viikon päästä, silloin saapuvat bodyt, paitat, kääntöpipot ja ne odotetuimmat eli hupparit. Malttakaa siis vielä hetki. Ennakkovarauksia en enää voi ottaa vastaan mutta verkkokauppaan tulee muutamia kappaleita myös aikuisten hupparia.

Tänään aurinko hemmotteli meitä ja ulkoilutimme Papun uusia baggyja, kaverina tällä kertaa islantilaisen Mói:n lintutoppi.95 cm poika, 110/116 cm baggyt. Kasvunvaraa on taas niin että riittää.Koivuihin on tullut yhtäkkiä viherräjähdys! Mutta nuo penteleen norkot...
 "Kuuuuka tietää missä on YKKÖNEN!?"
Maailma on parkour-rata 

Ystävättären kanssa oli villi meno! Paljain varpain meillä tullaan viipottamaan koko kesä, ja postissa onkin odottamassa paljasjalkatossut, joista juttua sitten myöhemmin.

Ja lisää Papua taatusti näkyy seuraavissa postauksissa, Harakanpoika-parka jäi tällä kierroksella ilman ihanaa vinoraitatoppia, mutta lisätilaus on jo matkalla. Tämä siis tiedoksi teille jotka revitte tukkaa verkkokaupan äärellä, lastenvaatteita saadaan lisää, ei hätää.

1 kommentti: