maanantai 5. toukokuuta 2014

Gugguu!

Olen ennenkin ihastellut Guguuta, ja ihastus senkun kasvaa. Se on siis uusi kotimainen lastenvaatevalmistaja joka tuntuu aiheuttaneen pienen villityksen ipanoiden garderoobien suunnalla. Eipä sinänsä ihme: värikkäitä, upeasti leikattuja yksinkertaisia käyttövaatteita loistavista ekomateriaaleista jotka tuntuvat kestävän hienosti rankempaakin kulutusta. Olen ylpeä saadessani myydä näitä Harakanpesä Shop -puodissani.

Meillä on nyt käytössä collegehousut koossa 110 cm. 3v. 8 kk kirppumme sai tänään viivan ovenpieleen kohtaan 95 cm eli väljäthän nämä pöksyt ovat, mutta menevätpähän pitkään ja kapean baggy-mallin ansiosta eivät minusta yhtään pöhkömmät näin reiluinakaan.

Pikkaisen kyllä taas nauratti kun purin näitä kuvia kamerasta. Nämä ovat chilleimmät poseeraukset joihin meidän väkkärä taipui. No, päästiin sitten sentään ihan oikeisiin hommiin pihalle kun oltiin viisi sekuntia elvistelty äidin objektiiville :D Mistä on pienet pojat tehty...
Arvatkaapa vaan millainen meno sitten on kun on taustalla rokkia soimassa, nämä muuvit otettiin ihan päänsisäisen musan tahdittamina!

Raitapaita on Blingon ihanan pehmeä Ilon.


1 kommentti: