lauantai 24. toukokuuta 2014

Synttärihumua

Hiukan haikeana totean, että tämän kevään lauantaiset mahtikirppisriennot ovat menneet nyt järjestään ohi kun olen töissä. Onneksi tykkään työstäni niin paljon että sen kestää hyvin, ja onhan noita kirppiksiä sunnuntaisinkin. Mutta olipahan taas upea aurinkopäivä!

Ja onneksi heti työpäivän jälkeen oli rakkaan pienen ystävättären 4-vuotissynttärit. Kuohuvaa, herkullisia suolaisia piirakoita ja salaattia, porkkanamuffineja, Jamie Oliverin suklaa-mansikkakakkua, nam!, leikkimistä, iiihan hitusen riehumistakin, tottakai...

Sankari sai Gugguun viskoosisen onesuitin joka pääsi heti testiin. Reilu 105 cm pitkällä tytöllä 110 cm haalari, ihan passeli mutta yhtään pienempi ei voisi olla. Tänään sain sovituskuvan pikkuisimmasta haalarista hentoisen söpöläisen päällä, ja tässä sitten jo isomman tytön versio. Todistettavasti haalari toimii monenkokoisella käyttäjällä ja on silminnähden mu-ka-va!!! Uskokaa pois että yritin tosissani saada sankarista ja haalarista parempaa kuvaa.Bussipysäkille oli ilmestynyt ihmeellinen nappi, sitä kun painoi niin ääni luki kaikki saapuvat bussit, samat jotka aikataulunäytössä näkyivät. Ooh, pisteet kaupungille näkövammaisilta!

Meillä on nyt Mói:n lintutoppi juuttunut päälle kun ipana tykkää siitä kovin, saman hamstrasin kirppikseltä myös valkoisena. Uutuutena isiltä pihistetty pääkallolippis. Viime kesän PoPin second hand shortsit ovat yhä passelit, näiden elinkaaresta tulee toooodella pitkä! Batman on isin vanha aarre jota rakastetaan nyt uuden sukupolven tarmolla.


 Ite puin...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti