maanantai 19. toukokuuta 2014

Gugguilua

Hellettä! Äkkiä saimmekin kaivaa esiin shortsit, sandaalit ja muut kesäkamppeet, ihanaa! Viikkoja vaivannut nuupahdukseni on tiessään ja energia on palannut.

Käytiin tänään kääntämässä kasvimaata taas myöhässä ja retkellä naapurikaupungissa ystäviä ja uutta vauvelia tapaamassa. Olipas kivat vapaapäivät! Ja jäätelön syönti lähti heti ihan lapasesta.

Harakanpoika on kiipeillyt ja pomppinut niin paljon että yhtäkkiä olemus on muuttunut aika slimmiksi, ruoka maistuu ja energia taitaa mennä nyt pituuskasvuun. Ehkä loppukesästä päästään sittenkin niihin Lintsin laitteisiin, hih!

Mutta mutta, meillä olisi nämä Gugguun ihanat collarishortsit haussa koossa 98 cm, sillä nämä omasta puodista varastoon jemmatut 104-senttiset näyttävätkin putoavan nyt 95 cm pitkän pojan päältä! Saapi laittaa viestiä jos joltakulta liikenisi mustat tai vihreät, voin myös vaihtaa näihin uusiin samanlaisiin koska nämä ovat käyneet jalassa vain tämän sovituksen verran, laputkin ovat paikoillaan.
Kerrankin Gugguun collaritakki oli city-käytössä eikä joutunut heti pesukoneeseen. On tämä vaan ihana ja istuva! Ja pitkäselkäisellä lapsella tämä sitten onkin kokoa 110 cm ja ihan sopiva.

Huomenna sitten taas puodille touhuamaan, maailman kivoimpaan työhön. Tulkaapa hakemaan Harakanpesä Shopista Gugguun kesäkamppeet, ihanat rimpsumekot, viskoosihaalarit, shortsit sekä sunnuntaina julkaistut Papun uutuudet, verkkokaupasta löytyy myös. Papun lisätilauksen pitäisi tulla viimeistään keskiviikkona, siellä sitten taas lisää kokoja 86-110 cm kun pääsivät jo lopahtamaan useista uutuuksista.

1 kommentti:

  1. Kesähelle pääsi täällä yllättämään ja tajusin, että meiltä puuttuu vielä shortsit kokonaan. Onneksi viime kesän kesälätsä vielä meni pahimpaan hätään. Ei muuta kuin kesävaateostoksille siis :) Hyvälle näyttää siellä hellelookki!

    VastaaPoista