torstai 16. kesäkuuta 2011

Second hand -hankintoja nelivedolle

Lapsi konttailee kovaa kyytiä ja harjoittelee tukea vasten seisomista. Vaatekoot 80 ja 86 cm ovat käytössä nyt kun hän on yhdeksän kuukauden ikäinen. Kuhmuja tulee melkein päivittäin, sillä vauhti on hirmuinen ja pikkumies puuhaa jatkuvasti jotain. Isin levyt ja stereot saavat kyytiä, vaikka kieltojakin jo vähän ymmärretään. On se vaan aika ihana pakkaus, nauraa jatkuvasti ja rakastaa huomion keskipisteenä olemista.

Olen shoppaillut harakanpojalle ahkerasti vaatteita ja tarvikkeita Huuto.netistä. Kesäkuun hankintoja ovat muunmuassa nämä PoPin mustat pillifarkut ja Marimekon raitabody.

Bodyn ostin ihan erikseen, mutta farkut tulivat ensimmäisessä vaatepaketissa jonka koskaan hankin. Ongelmilta ei vältytty, sillä vaikka monet paketin vaatteet olivat ihan hyviä tai vähintään käyttökelpoisia, sain paketissa myös paljon vaatteita joita en olisi enää itse kehdannut myydä. Haalistumiset ymmärrän ja niistä oli ylimalkaisesti mainittukin, mutta se harmitti, että osassa vaatteita oli tosi isoja ja näkyviä tahroja joista ei sanottu mitään. Jouduin heittämään osan ihan roskiin. Eniten keljutti myyjän asenne kun meilasin hänelle ja toivoin seuraavalla kerralla tarkempaa kuvailua vaatteiden puutteista. Hän suuttui ja haukkui minut pystyyn, vaikken edes pyytänyt saada purkaa kauppaa, kunhan halusin ilmaista että olin joiltain osin pettynyt paketin sisältöön. Olin kuulema kohtuuton. No, ehkä sitten niin, mutta tosiasia on se että haluan kyllä tästä eteenpäinkin tietää mitä olen ostamassa.

No, tarinan opetus on se, että kaikenlaiseen käytökseen saa varautua ja netistä käytettyä tavaraa ostaessa joutuu usein ostamaan sian säkissä. Mutta toisaalta kokemukseni ovat enimmäkseen hyviä, joten uskallan edelleen suositella etenkin lastenvaatteiden hankkimista käytettynä.

Ipana sai muuten isotädiltä ikioman kävelykärryn. Klassikkokärry vaikuttaa hyvälaatuiselta, toivotaan että se kestää vielä monet ajelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti