lauantai 26. huhtikuuta 2014

Lentoon lähtöä ja blogeja

Tämä on ollut hyvä viikko. Oikeastaan hyvä kuukausi. Ihmiset tuntuvat löytäneen puotini Harakanpesä Shopin, jihuu! Pelkäsin jo että joudun laittamaan lapun luukulle, mutta nyt näyttää siltä että saatan selviytyä alun taistelusta voittajana.

Iso käänne tapahtui kun maaliskuun lopulla oli jälleen yksi täysin hiljainen päivä puodilla. Hädissäni illalla avasin suuni eräällä isolla FB-kirpparilla ja kerroin että täällä ollaan ja tukea kaivataan että saan puodin jaloilleen. Alkoi mieletön sananlevitysmyrsky, oma FB-ryhmäni sai satamäärin lisää jäseniä ja FB-sivu tykkäysiä, samaten itse verkkokauppa. Ja yllätys yllätys, heti seuraavana aamuna sähköpostissa oli hirveä määrä myös verkkokauppatilauksia. Meinasin lentää pepulleni!
Olen niin kiitollinen jokaisesta tykkäyksestä, klikkauksesta ja tilauksesta. Sain niin paljon tsempitystä täysin tuntemattomilta, että tuli tunne että olen tekemässä oikeita asioita, ja myymilleni tuotteille on kysyntää - jos porukka vain saa tietää liikkeestäni. Kuulin viikon aikana kymmeniä kertoja että "Oi, ihana puoti, enpä ollutkaan kuullutkaan koko liikkeestä!" Tämä siitä huolimatta että olen aivan keskellä Helsingin keskustaa ja olen ahkeroinut Facebook-markkinoinnin ja muunkin markkinoinnin kanssa nyt useamman kuukauden. Nyt vihdoin, huhtikuun lopulla olen huomannut että on päiviä jolloin lähes kaikki kivijalkapuodin asiakkaat ovat palaavia, tuttuja kasvoja. Niin se vaan menee, tunnettuuden lisääminen ottaa aikansa.

Mainitun kirpputorikommentin yhteydessä Rea otti yhteyttä ja lupautui kyläilemään puodissani kameransa kanssa ja kirjoittamaan jutun blogiinsa Mamin Aarteet. Täältä se juttu löytyy. Pientä alekoodiakin laitettiin lukijoiden iloksi, ja kas, sehän aiheuttikin sitten uuden yleisöryntäyksen. Jos siis meinaat hyödyntää Rean blogin tarjousta, ole sukkela, hih!


sassa.html


Eilen liikkeessäni kävi myös uusi bloggaaja AnneK jolla on niinikään ihana lapsiperhe-elämästä kertova blogi Lastenhuoneenkapina. Annen tarinointia vierailusta täällä.

http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi/2014/04/harakanpesasta-kraak.html


Kiitos siis kaikille Harakanpesä Shopin löytäneille, ja tervetuloa moikkaamaan, virtuaalisesti tai kasvokkain! Puoti löytyy osoitteesta Eerikinkatu 12, Helsinki.
4 kommenttia:

 1. Sympaatinen, pieni putiikki, mutta valikoima yllätti niin iloisesti että poikkean ehdottomasti uudestaankin!

  VastaaPoista
 2. Hienoa ja mahtavaa, Rouva Harakka! Sun kaupassa on niin hyvä tunnelma, että ihme onkin, jos eivät asiakkaat tule aina uudelleen!

  VastaaPoista
 3. Hei, täällä myös Harakanpesä shopin ihanuuksien esittelyä ja tuo Gugguun jumppis vaan on ihan mahtava!

  http://antakeearmoo.blogspot.fi/2014/03/gugguun-jumpsuit-esittelyssa-ja-20.html

  VastaaPoista
 4. Hih, kiitos! <3

  Juu, Riikka, tuo oli kans niin ihana postaus, kiitokset sullekin!

  VastaaPoista