torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäisvaris

Valoisaa pääsiäistä! Meillä oltiin tänään ihan vaan mukavasti kotosalla ilta, ja kamerakin tuli mukaan töistä, jesh! Viime postauksessa mainitsinkin baggyhousuhurahduksestani ja niistä Móin variksista (eiiii kun sepelkyyhkyistä, niinhän se oli...).

Tässä nyt nämä ihanan pehmukaiset ohuet baggyt johon kivasti yhdistyy Blingon vanhempi korppipaita.

Meidän lintunen innostui (taas) tasapainoilemaan, ja koska minulla on periaate etten kovin helposti kiellä liikunnallisia aktiviteetteja jollei niistä A) ilmiselvästi koidu hengenvaaraa tai B) koti hajoa käsiin, niin...
Kun päiväkotipäivän jälkeiset energiat oli purettu, syötiin hiukan suklaamunia, tehtiin niille pesät ja laitettiin Popup kemuista ostetut paperipompulat kattoon. (Kersa kyllä riisti mamilta yhden omaan huoneeseen, olkoon siis olkkarissa vain kaksi, huoh.)

Herra Harakan aikaansaannoksia mainittiin muuten tänään lastenohjelmissa, sehän piti sitten katsoa Areenasta kun isi oli melkein telkkarissa.


Ehtisiköhän (ja malttaisikohan) tämä väkkärä-äiti pääsiäislomalla syventyä uusimpaan Dekoon. Lähiaikoina pitää varmaan julistaa itselleen Facebook- ja nettipaasto kun Hesareiden pino lähentelee kohta metriä ja kaikki kirjatkin jäävät lukematta.

1 kommentti:

  1. Pomput sohvalla vaan kehittää motoriikkaa :) Täälläkin saa sohvalla pomppia, temppuilla sekä kuperkeikkailla. Tuntuu että välillä varotaan ja paapotaan aivan liikaa ettei vain mitään satu. Kuhmuja ja mustelmia saattaakin tulla välillä, mutta niiltä ei voi välttyä touhukkaan lapsen kanssa. Parempi siis kehittää motoriikkaa ja treenailla pehmeällä sohvalla :)

    VastaaPoista