sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Retki Porvooseen

Lauantaina tiivistettyä huviretkeilyä yhdelle päivälle: aamulla uimarannalla, jälleen Kallvikissa. Iltapäivällä postikortin kauniiseen vanhaan Porvooseen. Kun suunnittelee retken hyvin – esimerkiksi keksii päivän ohjelman 40 minuuttia ennen kuin aikoo lähteä ja mies on vielä nukkumassa – ehtii hyvin nauttia useammastakin retkikohteesta samana päivänä, heh.

Edellisellä kerralla Porvoossa taapersin teletappina ison masun kanssa elokuun hirmuhelteillä, sitä edeltävällä visiitillä olin juuri hoksannut että meitä on kohta kolme, voin pahoin, söin lakua ja hihittelin mielessäni. Tällaisia muistoja siis tästä pittoreskista pikkukaupungista. Tälläkin kertaa paikka oli ihana ja mukavaa oli, ystävät naapurista napattiin mukaan.Käymme aina syömässä mahtavassa Hanna-Mariassa. Suosittelen lämpimästi! Ehtaa kotiruokaa todella kohtuulliseen hintaan (8–9 e) vanhankaupungin sydämessä. Kesällä terassilla on kiva nauttia ulkoilmaelämästä.
Aika moni paikka menee lauantaina kiinni jo neljältä, mutta ehdimme sentään vähän katsella pikkuputiikkeja. Tällä kertaa emme päässeet enää vintageostoksille, mutta suloisessa lelukauppa Riimikossa oli pakko käydä. Voisin ottaa mukaan puoli kauppaa jos olisin rikas.

Näillä leikkisin ihan itse...

... ja taaperolle Djecon hauskat vedettävä eläimet.

Nukkekodin kakluuneja, minä en kestä!

Koti- ja kauppaleikkihin löytyi vaikka mitä ihania puuleluja.

Tätä hellaa jaksaisin katsella olohuoneessakin.

Skidissä oli muunmuassa Småfolkin ja Villervallan värikkäitä retrohenkisiä lastenvaatteita. Me äidit iskimme silmämme Zoo Packsin reppuihin.


Saattaa olla että jotkut saavat eläimellisen synttäripaketin...


Design Delissä oli kivoja oivalluksia.

Palasaippuassa oli kaunis pakkaus...

...ja hauska idea itse tuotteessa.

Ennen kotimatkaa haimme tietysti vielä suklaaherkut Brunbergin tehtaanmyymälästä.

1 kommentti:

  1. Samoja reppuja ihastelin pari päivää sitten! :) Aivan mainioita. Kesäinen Porvoo on kyllä jotakin niin idyllistä, ettei sanat tai kuvat riitä kertomaan.

    VastaaPoista