perjantai 18. toukokuuta 2012

Pientareelta hipiälle


Sain testattavakseni kaksi ihanaa kasvotuotetta latvialaiselta Mádaralta. Parasta tässä luonnonkosmetiikkasarjassa ovat minusta tuoksut, niissä on jotain ihanan tuttua, simppeliä ja rehevää. Niistä tulee mieleen metsän reunojen ja pientareiden hajumuistot lapsuuden hitaina kesinä, kotipihan rikkaruohot jotka kätkevät itseensä kauneustaikoja. Arvaan että vahvojen hajusteiden ystävä ei välttämättä ihastu, mutta minä olenkin tällainen hippi.


Syväkosteuttava geeli öljyiselle ja epäpuhtaalle sekaiholle lupaa tasapainottaa talineritystä, supistaa huokosia sekä kiinteyttää ja virkistää ihoa jättäen sen mattapintaiseksi.

Ensimmäisellä kerralla laitoin geeliä ehkä hiukan liikaa, ja ihoni tuntui suorastaan kiristyvän geelin imeytyessä. En tiedä kuvittelenko vain vai napakoituiko kasvojeni hipiä tosiaan, mutta jännä tunne iholle jäi. Ohuempi kerros seuraavana aamuna toimi miellyttävämin ja ihastuin, sillä geelissä on erityisen kevyt, öljytön koostumus ja se virkistää kivasti nuutunutta oloa.

Geeli sisältää tammen kuorta, nokkosta, piharatamoa ja salviaa sekä taikapähkinävettä.Syväpuhdistava vaahto oli myös miellyttävä uusi tuttavuus. Rakastan puhdistusvaahtoja, ja tämä tuntui ihanan kermaiselta, täyteläiseltä ja kosteuttavalta. Ehkä paras puhdistusvaahto jota olen kokeillut!

Nämä olivat tältä sarjalta tähän saakka kokeilemistani parhaat tuotteet, aijemmin olen hankkinut sarjan kosteusvoidetta joka oli vähän mitäänsanomaton. Minulla on myös ollut hankaluuksia tuotteiden säilyvyyden kanssa, katsotaan kuinka kauan nämä pysyvät raikkaina. Plussaa kauniista ja kestävistä pakkauksista, ja hygieenisistä pumppupulloista.

INCI-listat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti