lauantai 19. marraskuuta 2011

Jane-lastenkirpputori

Vierailimme tänään koko perheen voimin melko hiljattain Vantaan Kaivokselaan avatulla Jane-lastentarvikekirpputorilla. Oli huippupositiivinen kokemus! Lauantai-iltapäivänä ei yhtään ruuhkaa, siistit ja ihan kivan näköiset tilat vessoineen, leikkipisteineen ja kahvimyynteineen, pöydät hyvässä ruodussa, tosi hyväkuntoista tavaraa myynnissä verrattuna vaikkapa Helsingin Vekarakirppikseen ja myös edullisemmat hinnat. Janeen tulee takuulla mentyä pian uudestaan!

Kuva: Jane-kipputori

Sain aika mainion saaliin. Harakanpojalle ei tällä kertaa löytynyt vaatetta kun en uskaltanut ostaa ensi talveksi kenkiä, mutta naapurin pikkulikoille nappasin tuliaisia, ja omalle ipanalle leluja ja kirjoja.

Tässä koko paketti.
Yhdessä pöydässä oli ihmeen paljon hyvää muumitavaraa, ihan virallisilta valmistajilta. Erilaisia tyttöjen muumilaakson T-paitoja jäi sinne vielä monta, valitsin nyt nämä söpöläiset. Toisestä pöydästä mukaan lähti ihanat sydänpolvisammarit.


Kassan vierestä yhdestä laatikosta bongasin viime hetkellä tosi edullisia klassikkokirjoja: aivan lukemattoman näköisen Ronja Ryövärintyttären, vintage-painoksen Lotta, Manne ja Minnamanna sekä Maija Poppanen -kirjoista. Lisäksi kivassa peltirasiassa Muumien versio Uuno-pelistä. Ja hellyyttävin kaikista oli virkattu Muumimamma käsilaukkuineen, voi apua! Poika osasi sanoa "Mamma", ja aloitti hirmuiset halisessiot kun sai tämän syliinsä.


Edellisessä kuvassa vilahtikin jo uusi Ainun tuttipullo Marimekon kuosilla. Pitihän se ostaa autopojalle vesipulloksi. Olin juuri aamulla kaipaillut lisää lastenastioita, kun löysin nämä ilmeisen käyttämättömät 4 syvää ja yhden matalan lautasen.Ihanassa vadelmanvärisessä neuletunikassa on angoraa. Itselleni sain mustavalkoiset muumikynsikkäät ja harmaat sormikkaat.


Näin kirpparilla muunmuassa tosi nätin ja erikoisen tyttöjen sadetakin, kuviolliset kumpparit ja upeita vähän kalliimpia talvikenkiä, mm. loistokuntoiset Tepsut-kengät kahdellakympillä! Sinne jäivät kun meidän kotona asustaa vain yksi pojanviikari. Ehkä poikien vaatteita sitten ensi kerralla :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti