tiistai 17. helmikuuta 2015

Pitkiä pellavia!

Laskiainen! Sunnuntaina laskettiin ja herkuteltiin, ja tänään on laskiaistiistai, joten vielä ehtii. Sää helli ja aurinko paistoi, piiitkät ja vauhdikkaat liu´ut mentiin lintujen jo sirkuttaessa kevättä, viimeiset hetket siis nauttia lumileikeistä. Mäki oli jo aika vähäluminen Helsingissä, ja jäällä vauhti oli päätähuimaavan kova. Kurikset ja jäämäki olivat pitelemätön yhdistelmä.Kotona herkuteltiin tietysti klassikkoeväillä: hernekeittoa, paljon sinappia, runsas raejuusto-avokado-appelsiinisalaatti ja jälkkäriksi mehevät laskiaispullat.

Harakanpoika sai joululahjaksi teltan, se on meidän pesä olohuoneessa. Lastenhuoneen sisustusta vielä suunnitellaan, inspiraationa vaikkapa uusin Deko-lehti. Olen yrittänyt sisustaa 54 neliön kaksiossa koko tilan mieleiseksi molemmille asukeille.


Tytöllä Mini Rodinin Pingu-mekko, Harakanpojalla Blingon tiikeriteepaita ja Papun polvipaikkahousut (vink vink, nämä ovat olleet meidän kestävimmät leggarit, ja niistä tuli juuri lisää kokoja Harakanpesä Shopiin.)

Pojan upouudet PoPin kurikset eivät sitten kestäneet menossa mukana, takana on nyt reikä, yllättäen...

Teltta Granit, tyynyt kotimaisen Kaunisteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti