torstai 29. tammikuuta 2015

Mainio huppari

Pikainen tammikuun lopun tervehdys! Minä kun nyt harrastan näitä pieniä kotimaisia ekomerkkejä, niin tulipa tehtyä tammikuun aleostoksia ja hankittua tämä Mainion pitkä taskullinen collaritakki. Voi ihanuus! No onhan se taas tosi iso vielä, mutta ei haittaa kun on kaponen malli. Tähän sopii kääriytyä sitten kun villahaalari on liikaa ulkovaatteiden alla, ja kesällä menee takin tilalla. Eläväinen harmaa viehättää minua, samoin kuin päällitaskut, isot napit sekä leikkauksen ryhdikkyys. Kangas vaikuttaa todella hyvälaatuiselta, on ulkonäöstään huolimatta yllättävän sileää pinnaltaan ja arvelen että ei nyppyynny. Ainakin myin tällä viikolla liikkeessäni samasta kankaasta valmistetun second hand -jumpsuitin joka oli kirjaimellisesti Mainiossa kunnossa. Mallimme oli taas niin menossa etten ehtinyt edes hihoja nätisti laittaa, ja illan pimeydessä kuvista tulee pelkkää muhjua. Seliseli.


Isin kodin kaappiin nappasin vielä ipanalle tanskalaisen Soft Galleryn susipaidan. Tästä ei ilmeisesti ihan oltu varmoja miesten suunnalla, poika ei oikein hahmottanut kuvan sutta ja isille taisi tulla mieleen 90-luvun tatuoinnit ja festariteepaidat. Mutta minä jotenkin tykkään konnotaatioista huolimatta maalauksellisesta otteesta, ja voi että miten pehmeää ja hyvän oloista kangasta!

Paidoista tuli mieleen, että mikäs on teidän lempparimerkki ihan perus yksivärisistä lastenpaidoista? Itselläni on tosi hyvät kokemukset Molo Kidsin kokomustista superpehmeistä ja ohuista trikoopaidoista. Pysyvät sysimustina, joustavat ihanasti päällä mutta eivät vanu tai kutistu, ja niihin on mahdoton saada nukkaa. Harmi että eivät käsittääkseni ole luomupuuvillaa. Mutta hintansa väärtejä kyllä ovat ehdottomasti.


Ostokset tällä kertaa Punavuoren Peikosta. Terkkuja vaan Eerikinkadulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti