maanantai 30. toukokuuta 2011

Pompulahuppu

Anteeksi kamalan pitkä hiljaiselo. Blogini ei ole lakannut olemasta, minä vain olen ollut täynnä touhua ihan vain perhe-elämän merkeissä. Lapsi on kasvanut ja oppinut vaikka mitä. Perjantaina hän nousi ensi kerran omin avuin istumaan vatsaltaan (on siis istunut tukevasti jo monta kuukautta kylläkin) ja tänään punkesi itsensä pystyyn harjoiteltuaan koko viikonlopun. Lauantaina Harakanpoika täytti 9 kk ja vietti ystävänsä 1-vuotissynttäreitä villisti. Siellä tuo mönki menemään isompien joukossa muina miehinä.

Olemme nauttineet keväästä ja niistä muutamista aurinkoisista päivistä täysin siemauksin. Jos ehdin, teen postauksen kevätpuuhistamme. Mutta nyt on pakko vilauttaa ihan myöhässä muuan kukkaroani pahasti verottanut hankinta joka vain oli PAKKO saada. Harvemmin edes ostan uusia lastenvaatteita kun ystäviltä ja kirppareilta ynnä Huuto.netistä on tullut tehtyä löytöjä, mutta tätä Aarrekidin luomupuuvillaista ja kokonaan kotimaista tuotantoa olevaa hupparia en voinut ohittaa kun sen näin Helsingissä Pumpkinissa. Hupparit tästä keltaisesta kankaasta olivat kuulema koe-erä, eli niitä ei ole edes tehty kovin montaa. Oranssikuvioisesta kankaastahan meillä on T-paita, joten oli kiva saada tästä toisestakin vaate pikku-ukolle. Minusta tuo pompula hupussa on ihan huippuhauska!

Tämä siis jo maaliskuinen ostos, mutta kun näitä kuvia on jäänyt perkaamatta... Osasyyllisenä tietokoneeni jonka kovalevy hajosi ikävällä tavalla. Huokaus...EDIT:
Oli pakko laittaa vielä kuva aarteestani huppariin sonnustautuneena kesäretkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti