perjantai 27. maaliskuuta 2015

Papun kevät-kesä on täällä!

Jihuu! Papulta on nyt julkaistu kaikkien aikojen suurin mallisto, pääsemme Papun kanssa Telttaretkelle.Tällaisia herkkuja on saatavilla Harakanpesä Shopista:

Aikuisten mallisto on tällä kertaa suurempi kuin koskaan. Shopista löytyy ihanaa keltaista Teltta-tunikaa, joka on mitoitukseltaan rennon väljä ja mukava kevätpiriste (mitat verkkokaupassa). Samasta kankaasta on Teltta-leggareita sekä mustaa polvipaikkaleggaria. (Vinoraitaleggareita ja maalattuja Palko-collegemekkoja Papun Weecos kaupasta sekä minulta kotikutsuilta tilaamalla.) Uutuutena aikuisille myös hieno ja päällä superpehmeä taskupaita.

 


Viime kaudella julkaistu ihana kapea ja mukava jumpsuit jatkaa nyt tässä mallistossa keltaisin yksityiskohdin piristettynä.
Baggyja tuli kaksi uutta. Uudella turkoosilla kuosilla höystetty kapea ja joustava musta Retki-baggy on samaa mallia kuin viime kauden musta baggy. Kaveriksi sille tuli ihan uusi harmaameleerattu polvipaikallinen Sumu-baggy joka on leveämpää ja pussihousumaisempaa mallia, molemmat pehmeää ja ohuehkoa joustavaa college-elastaania. Nämä ovat ainakin meidän must have listalla ehdottomasti!
Paljon rakastettu Rusetti-mekko teki paluun. Tällä kertaa Papu on löytänyt myös mekon ja rusettipipojen rusetteihin kokonaan luomupuuvillaisen kankaan. Siksi raitakankaan sävy on vaihtunut mustasta tummanharmaaraidalliseen. Ero ei ole suurensuuri.Myös lapsille löytyy tuo ihana keltainen tunika mustilla pienillä taskuilla. Kevät-kesään on saatu myös raikas valkopohjainen Sade-kuosi josta saatavilla T-paita, leggarit ja body. Kangas on napakkaa, ja olen huomannut että bodyn mitoitus on tästä syystä ehkä hieman naftimpaa kuin edellisessä mallistossa. Oversize-mallinen Retki-laatikkoteepaita on pirteän turkoosi, laskeutuva ja hauskan mallinen, sopii niin tytöille kuin pojille. Sen kaveriksi on kiva pukea kapeahkot housut, esimerkiksi kuvan Retki-baggyt.
Lasten Retki-taskucollege on baggyjen ohella meidän suosikkilistalla. Näistä sovituskuvia ehkä viikonloppuna. Otin tämän aikuisten paitana itselleni, ja on kyllä taas osastoa "Tämä on niin mukava etten halua ottaa tätä pois", niinkuin nelivuotias Harakanpoikakin on usein papun vaatteista todennut. Allekirjoitan väitteen.Ja ei Papu-mallistoa ilman uutta polvipaikkaväriä. Tällä kertaa turkoosi, ja polvipaikoissa on yllätyksenä kuviollista Retki-kangasta.Keltainen on päässyt myös lastenleggareihin. Kuvassa myös vinoraidat jotka jatkavat edellisestä mallistosta mustien polvipaikkojen ohella, sekä Palko-tunikat jotka siis Papun omasta shopista.Sumu-hupparissa on ihan uudenlainen takkimainen malli.Ja nyt saa tietysti myös rusettipipoja Maisa (musta), Hertta (harmaa raitarusetilla), Vieno (vinoraita) sekä Hilma (harmaa mustalla rusetilla). Ja aikuisten kokoja on vihdoin lisää.Sokerina pohjalla jotain ihan uutta Papulla: sisustustyynyt! Ota Uni ja Kaveri kainaloon ja kömmi telttaan.
Miltäs uusi mallisto näyttää? Meillä kaappiin pääsevät ainakin molemmat uudet leggarivärit sekä ne baggyt ja Retki-paita, kotiin oli pakko saada nuo sympaattiset tyynyt kun passasivat väreihin täydellisesti. Sitten onkin kiva alkaa odotella kesää, drop kakkosta kevyempiä kesäkamppeita!

KUVAT Papu

1 kommentti:

  1. Meille tuli sade leggarit, jotka sopii kivasti myös gugguun ballerina mintun tunikan kanssa. Myös vinoraita leggarit löytyy :)

    VastaaPoista