keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ihanaista vintagea

Harakanpesä Shopin seinänaapurina on muuan ihana pieni puoti, jossa historia havisee ja Harakalle on paljon hypisteltävää. Kauppiaan kanssa keitellään kahvit ja höpötellään tämän tästä - siis ystävyyttä yli sukupolvirajojen, sanoisin. Antiikki Trianon on ollut paikoillaan kolmatta vuosikymmentä, ja tarinoita löytyy.

Antiikkikauppa on vintageharrastajan aarreaitta: upea kokoelma toinen toistaan kauniimpia pukukoruja vuosisadan vaihteesta 60-luvulle, vintage-käsilaukkuja, kaunista vanhaa lasitavaraa, erilaisia lamppuja ja kattokruunuja, jopa pieniä huonekaluja on mahdutettu pikkuruiseen kauppaan joka on katosta lattiaan täynnä kaikenmoista ihmeteltävää.















Täältä osoitteesta Eerikinkatu 12, Helsinki, siis seuraavat rintarossi- ja silkkihansikas- ynnä teekalusto-ostokset. Itse olen löytänyt muunmuassa kauniit lasiset Riihimäen jälkkärikulhot, lasisen kynttilänjalan, koruja lahjoiksi, ja juu, himoitsen kovasti tuota lasista jugendlamppua, oih ja voih! Täydellistä paikkaa en vain ole sille vielä keksinyt.

Trianonin FB-sivut ovat täällä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti