keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Toppakamppeet

Meillä fanitetaan Molo Kidsin ulkovaatteita. Käytössä on ollut kaksi toppahaalaria, kaksi välikausihaalaria, softshell-takki ja kahdet välikausihousut, kahdet kurikset sekä useampi pari hanskoja. Kaikki pieneksi käyneet ovat lähteneet loistokunnossa vielä seuraavillekin käyttäjille. Mitoitus on sopivan kapea, pituus on riittänyt pitkälle kahta kautta ja kangas on kestävää – puhumattakaan tehokkaista ja makean näköisistä tähtiheijastimista ja herkkuväreistä.

Tämä talvi näyttää meillä tältä. Tämä on huutiksesta uutena ostettu parin vuoden takainen Grasshopper, samanlainen kuin viime vuonna. Poika on 95 senttiä pitkä ja käyttää kokoa 104 cm.Sovituskuvia muutama sentti sitten alkusyksyltä täällä.

Harakanpesä Shopista löytyy Molo Kidsin pinkkejä toppiksia kaksin kappalein,
92 cm Flamingo ja 80 cm Bubblegum. (Ne välikausihousut menivätkin jo).


2 kommenttia:

  1. Molo kids on kyllä hyvä! Ainoa miinus on, että vuorta on minun makuun liikaa ja lapsen jalka sotkeutuu siihen eikä tule ulos lahkeesta. Näin siis vk haalarissa.

    VastaaPoista
  2. Tuo on ihan totta, myös toppiksessa. Kädellä joutuu välillä luikertelemaan "vastaan", mutta koska ipana on vielä laiska muutenkin pukemaan itse, olemme selviytyneet haalareiden kanssa hyvin. Puntit ovat myös tiukat lahkeensuusta eli saapi taiteilla että menee kengän päälle, mutta toisaalta eipä pääse lumikaan sisään :)

    VastaaPoista