torstai 26. syyskuuta 2013

Nalleteatteria ja pöksyjä

Kaikinpuolin ihana kotipäivä. Kaivettiin villaa ylle, pyöräiltiin kirpeässä syyssäässä ja kuljetettiin ruokaostoksia uuden kärryn kanssa, lähetettiin Harakanpesä Shopin postipaketteja, kiivettiin puuhun, rakennettiin legoilla. Mummu pistäytyi, leikkasin tukan. Harakanpojan kanssa innostuivat tekemään nukketeatteria. Tämän teatterin lämpiössä nautittiin tummapaahtoista luomukahvia lasista (aina jotenkin parempaa niin) kynttilöitä poltellen. Hmm... täytyykin kipaista kynttiläkauppaan. Alan pitää syksystä. 

Talvi meillä tullaan kotoilemaan sekä päikkyilemään sukkahousuissa ja leggareissa (esimerkiksi näissä Villervallan luomupuuvillaisissa),  toimivat villapuvun ja haalarin alla paremmin kuin verkkarit. Pehmeät shortsit jatkavat läpi talven, ne on aika vekkuli pukea vaikka raidallisten sukkisten kanssa. Musta on aina hyvä pari värikkäälle alaosalle. Poikien osastolta harvoin saa sukkahousuja tai edes leggareita leikki-ikäisille, mutta sama se, meillä nyt muutenkin bongataan kaikki räyhät pantterikuviot ja glitterhuivit sieltä "tyttöjen" osastolta. Luomupuuvillaisia vaihtoehtoja löytyy.


Gugguu legginsit

Aarrekid Rooster legginsit

Indikidual Chuckmeister legginsit

Papu legginsit

PopUpShop baggy legginsit

Millähän sukat saisi pysymään tuon pöhkön jalassa? Sohvatyynyt eivät ainakaan pysy ikinä sohvalla kun Harakanpoika on kotona, ne kun ovat parhaita rakennuspalikoita majaleikeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti