lauantai 28. huhtikuuta 2012

Houkutteleva pihakirppistapahtuma Herttoniemessä

Haa, jälleen aivan MUST kirpputoritapahtuma tiedossa, tällä kertaa lähellä, Herttoniemessä. Sinne on riennettävä heti aamusta, kuulema aikaisempina kertoina väkeä on ollut runsaasti ja tarjonta hyvää. Jihuu!


Kirppuroripainotteiseksi siis menee tämäkin viikonloppu. Tänään piipahdin Polarn O. Pyretin Second hand outletissa. Konsepti on aika mahtava: brändi luo ylimääräistä pöhinää nimensä ympärille kutsumalla omia asiakkaitaan järjestämäänsä kirppistapahtumaan jossa siis myydään pelkästään PoPin vaatteita kovin hinnoin. Merkin haluttavuus kasvaa ja samalla liike voi myydä omia outlet-tuotteitaan.

Itse ihmettelen joka vuosi kuinka ihmeessä ihmiset saavat niinkin laadukkaat vaatteet pestyä niin kulahtaneiksi. En viitsinyt ostaa käytettyjen puolelta kuin yhdet sukat ja tulevalle sukulaiselle pienen paidan, sen verran nyppyistä ja hailakkaa tavaraa myytiin yli viiden euron kappalehintaan. Mutta uusia outlet-kamppeita ostin muutaman. Harakanpoika sai vihreät kurahousut, ihanat farkkulappuhaalarit, shortsit ja yöpuvun. Pari ihanaa juttua käärin lahjapakettiin seuraavalle synttärisankarille. Siitä lisää tuonnempana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti