perjantai 13. tammikuuta 2012

Haikein mielin pusuja sammakolle

Tänään toivotin miehelle hyvää hoitovapaata! Äitiysvapaalle jäädessäni ei ollut lainkaan tiedossa koska palaisin takaisin töihin. Suunnitelmissa oli vain se, että pikku-ukko saa olla ainakin pari vuotta kotona ja että iskä hoitaa poikaa jossain vaiheessa. Syksy ja talvi on mennyt epätietoisuuden vallitessa, sillä meilläkin eletään pätkätyöläisarkea ja kuviot ovat edelleenkin vähän auki.

Nyt on joka tapauksessa tullut sellainen sauma että vaihdamme miehen kanssa rooleja ja minä palaan maanantaina sorvin ääreen, pojat jäävät kotiin. Olisin toivonut tämän tapahtuvan hiukan myöhemmin, ja mieleni on kirpaisevan haikea, sillä tiedän että tulen ikävöimään lasta ja äitiystäviäni kovasti, mutta olen iloinen että Harakanpoika saa hengailla isinkin kanssa tiiviisti seuraavat kuukaudet. Itselläni on sellainen olo että olen kuin ulkoavaruuden otus joka tupsahtaa aivan toisenlaisesta maailmasta etäisesti tutulle työkentälle. Jännittävää nähdä kuinka käy. Salasanaa en ainakaan enää muista, heh. 

Posti toi tänään kivan paketin. Retrohaalarivillitys on netin käytettyjen lastenvaatteiden markkinoilla räjähtänyt aivan hurjaksi, ja itse olen tähän saakka vain hämmästellyt sitä maniaa jolla äidit suhtautuvat kaikenmaailman "sydänpyllyihin", "tähtiraitoihin" sun muihin. Hinnat ovat usein tähtitieteellisiä, tiettyjen haalareiden hinnat ovat pompsahtaneet käytettyinä melkein tuplaksi alkuperäisestä uuden hinnasta! Ihan mystistä! Sekin on outoa että aidot vanhat haalarit eivät ole läheskään niin hitti kuin nämä uudet, vanhaa jäljittelevät ja sittemmin loppuunmyydyt.

Alkuviikosta minäkin kuitenkin sorruin ja huusin Harakanpojalle "Pususammakot". Nämä nyt eivät sentään onneksi olleet kovin hurjan hintaiset. On ne vaan aika söötit, ja nyt onkin viimeinen aika kalastella tällaisia, seuraavaksi meillä siirrytään kokoihin joissa tarjonta on etenkin pojille paljon suppeampaa.
Isin Brio-junarata on kaivettu esille. Ostin pojalle rakkauslahjaksi pattereilla toimivan tavaraveturin. Hämmästys oli suuri kun totesimme että sepä ei mahdukaan vanhojen siltojemme tunneleista! No, onneksi on nostosiltakin. Pojalla on näemmä samanlainen tukka kuin äidillä, huopuu pörröiseksi pipokaudella, vaikka kuinka harjaa. Äidin pieni silkkinen peikonpoika. Ja äippärin päätteeksi saimme vieraaksi korvatulehduksen ja keuhkoputkentulehduksen. Viikonloppu menee siis rauhallisesti.

LÖYDÖT
Me&i Pususammakkohaalari / huuto.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti