perjantai 23. syyskuuta 2011

Ensiaskeleita mukavuushaalarissa

Meillä on tapahtunut suuria. Kaksi päivää sitten Harakanpoika 1 vuotta 3 viikkoa otti ensimmäiset huojuvat askeleensa pihalla. Ihan uskomatonta, vielä edellisenä iltana ennätys ilman tukea seisomisessa oli noin neljä sekuntia! Seuraavana aamuna hän seisoskeli näytöksenomaisesti pihalla jo puolisen minuuttia kun naapurit olivat hiekkalaatikolla katsomassa. Ja kas, illalla vähän nuoremman ystävättärensä kanssa pihamaalla innostuivat kokeilemaan pystyssä pysymistä, ja niin se mokoma vain otti monta askelta kohti äidin syliä. Oih! <3

Taaperrusta on kokeiltu innosta hihkuen nyt pari päivää, muutama askel kerrallaan, ja voi sitä onnistumisen iloa lapsen kasvoilla. Me vanhemmat tietysti hihkumme myös.

LÖYTÖJÄ
Haalari: Lindex / second hand, Huuto.net
Tossut: Tintti / second hand, Huuto.net

Tämä Lindexin retrohaalari on jälleen Huuto.netistä. Aivan ihana ja pehmeä, voin kuvitella että on mukava päällä, ja värit ovat pysyneet hyvin. Pyöreät resorireunaiset taskut vetoavat pieneen nostalgikkoon minussa, vaikka en mikään retrohippi olekaan mitä tulee lapsen vaatteisiin. Himoitsen saman sarjan Taikametsä-kuosista haalaria seuraavassa koossa (86), mutta huomasin että näistä on tullut joku hittituote kierrätysmarkkinoilla, ja hinnat ovat kiivenneet yli uuden tuotteen hintojen. Hullu ilmiö.

Taidankin jossain vaiheessa tehdä postauksen hyväksi havaituista lastenvaatteista kierrätyksen ja käytettävyyden näkökulmasta – täysin subjektiivisesti, tottakai! Monilla merkeillä on kivasti jälleenmyyntiarvoa, ja näin vuoden kokemuksella olen jo saanut jonkinlaista näppituntumaa siitä millainen vaate toimii pienellä vipeltäjällä käytännössä hyvin.


1 kommentti: